Vakantieschool Voor Jou

Tijdens iedere vakantie organiseren wij een vakantieschool. Vakantieschool Voor Jou is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar. Uw zoon/dochter krijgt tijdens een week vakantieschool in de ochtend les van één van onze top leraren. Uw zoon/dochter kan een week lang voor alle vakken leren en wij ondersteunen uw zoon/dochter hierbij met extra les materiaal.

Nadat de ochtend voorbij is gaan de kinderen gezamenlijk een lunch voorbereiden. Hierbij moeten kinderen zelf boodschappen doen, natuurlijk onder begeleiding van onze leraren.

Rond 2 uur gaan de kinderen leuke activiteiten doen, bijvoorbeeld; knutselen, een museum bezoeken of als het erg warm is naar het zwembad gaan. Als het weer slecht is kunnen de kinderen leuke spelletjes of nieuwe dansjes met elkaar oefenen.

Elke vakantieschool sluiten we vrijdag rond 14 uur af. Wij nodigen dan de ouders uit om een hapje of een drankje te komen halen. Tijdens dat de ouders aan het eten zijn van het heerlijke buffet dat de kinderen zelf hebben gemaakt, halen de docenten elk kind naar voren om een hun een diploma uit te rijken.

Heeft u interesse in één van onze vakantiescholen? Dan kunt u op een van deze links klikken voor meer informatie.