We organiseren (bijna) elke vakantie Vakantieschool Voor Jou.

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur, zie voor de data het aanmeldformulier.

Vrijdag om 14.00 uur afsluiting met de uitreiking van de certificaten en een leuk stukje dat opgevoerd wordt voor de ouders.

Hoe kunt u uw kind inschrijven?

Via het aanmeldformulier op deze site laat u uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op als we nog vragen hebben of we sturen u gelijk per mail de inschrijfformulieren.
Hierop kunt u de (leer)behoeften van uw kind aangeven. Het kind kan zelf hierin ook aangeven wat zijn leerdoelen zijn.
Gebaseerd op deze informatie, zal een programma op maat gemaakt worden.

Voortgezet Onderwijs

Ook voor leerlingen die dit jaar naar het voortgezet onderwijs gaan of zijn gegaan zal een programma klaarliggen om hun basisvaardigheden te verstevigen zodat ze goed voorbereid zijn en de juiste kennis en tools meekrijgen.

Vakantieschool Voor Jou geeft uw zoon/dochter een week lang les op maat in taal en rekenen.
In combinatie met activiteiten zoals dans, toneel, kunst, koken, sport en spel.

Plezier in leren

Wij willen graag dat kinderen plezier hebben/krijgen in leren. Vanwege de kleinschaligheid zijn we in staat om ze extra aandacht te geven en kunnen op het gebied van rekenen en taal eventuele achterstanden gesignaleerd en opgepakt worden. Door hier aandacht aan te geven zal het plezier in leren, en het zelfvertrouwen toenemen.

Dit is een mooie kans om de basisstof te verstevigen, een inhaalslag te maken en uw kind goed voor te bereiden voor het nieuwe schooljaar.

Verslag

Aan het einde van de Vakantieschool week zal er voor elk kind een verslag klaarliggen waarin we onze bevindingen kenbaar maken en een advies zullen geven.

De afsluiting is een belangrijk gedeelte van de Vakantieschool. Met een diploma kunnen de kinderen later reflecteren op wat ze allemaal geleerd hebben en nog beter zijn geworden.

De locaties en routes beschrijving kunt u via de contacten pagina vinden, of klik op hier

Ja! Ik schrijf mijn kind in voor Vakantieschool Voor Jou!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright - Vakantieschool Voor Jou