Elke schoolvakantie één of meer weken Vakantieschool Voor Jou.

Maandag t/m vrijdag van 9:00u. tot 15:00u.
De beschikbare weken vindt u in het inschrijfformulier op deze pagina.

Vrijdag om 14:00u. feestelijke afsluiting! Met zelfgemaakte hapjes, een act voor de ouders en de uitreiking van certificaten aan elke leerling.

Inschrijven?

Dit kan via het aanmeldformulier op deze pagina, telefonisch of per mail. Er is nog niets definitief, we hebben eerst even contact en sturen u de inschrijfformulieren. Hierop kunt u de (leer)behoeften van uw kind aangeven. Ook uw kind kan hierop zelf aangeven wat zijn/haar leerdoelen zijn.

Zodra we uw ingevulde formulieren ontvangen hebben is het plekje voor uw kind gereserveerd en maken we een programma op maat, gebaseerd op de informatie die we van u en uw kind hebben ontvangen.
Nu kan het uitkijken naar een week Vakantieschool Voor jou beginnen!

Voortgezet Onderwijs

Ook voor leerlingen die dit jaar naar het voortgezet onderwijs gaan of zijn gegaan zal een programma klaarliggen om hun basisvaardigheden te verstevigen zodat ze goed voorbereid zijn en de juiste kennis en tools meekrijgen.

Plezier in leren

Wij willen graag dat kinderen plezier hebben/krijgen in leren. Vanwege de kleinschaligheid zijn we in staat om ze extra aandacht te geven en kunnen op het gebied van rekenen en taal eventuele achterstanden gesignaleerd en opgepakt worden. Door hier aandacht aan te geven zal het plezier in leren, en het zelfvertrouwen toenemen.

Vakantieschool Voor Jou geeft uw zoon/dochter een week lang les op maat in taal en rekenen.
In combinatie met activiteiten zoals dans, toneel, kunst, koken, sport en spel.

Verslag

Aan het einde van de Vakantieschool week zal er voor elk kind een verslag klaarliggen waarin we onze bevindingen kenbaar maken en een advies zullen geven.

Dit is een mooie kans om de basisstof te verstevigen, een inhaalslag te maken en uw kind goed voor te bereiden voor de komende periode.

Locaties en route beschrijving vindt u hier.

Ja! Ik schrijf mijn kind in voor Vakantieschool Voor Jou!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright - Vakantieschool Voor Jou