Ervaringen

Via deze links kunt u makkelijk selecteren welke ervaringen u wilt bekijken. De ervaringen die op onze site staan zijn geschreven door ouders die zeer tevreden zijn met hoe wij les geven tijdens de vakantieschool. Een aantal reacties zijn van trotse leerlingen die al een keer op een vakantieschool zaten.
Deel daarom graag een ervaring met ons, zodat we het op de site kunnen zetten en andere mensen die deze reactie lezen geïnspireerd raken om zich aan te melden bij ons.

“Mijn dochter kwam elke dag blij en tevreden terug van de zomerschool. Ze had veel plezier en de combinatie van leren en leuke dingen doen sprak aan. Ik heb geen zicht in het effect wat het werken voor haar heeft gedaan, maar het zal er zeker voor gezorgd hebben dat ze er alweer een beetje ingekomen is.
We hebben een positief beeld van de begeleiding. Lief en veel aandacht voor ieder kind.
En een hele leuke afsluiting van de week!”

“Deze week hebben we veel gedaan. We begonnen de week met elkaar leren kennen en werken. De eerste dag aten we tosti’s en dat was echt heel gezellig. Dinsdag begonnen we weer met werken. Ik ging echt super lekker met rekenen. We aten toen pizza! Heel lekker en je mocht zelf bedenken wat je er op wilde. Woensdagochtend weer werken en dat vond ik saai. Maar in de middag vertelde juf Anne dat we wafels gingen bakken en dat was GEWELDIG!!!! Het was heerlijk en de week is veel lachen en giechelen :-)”

“Ik vond het erg leuk op de herfstschool. We hebben heel veel werk gekregen in onze mappen, die we vrijdag helemaal af moesten hebben. Daardoor hoop ik beter te worden op school. Ik heb zelf in de keuken gestaan met mijn vrienden, waar we heerlijke pizza’s hebben gemaakt. De juffen en meesters waren erg lief. Deze dingen hebben we in de herfstschool gedaan; buitenspelen, koken, knutselen en de stikkers. ;)”

“Het eten was heerlijk!! We hebben zelf pizza gemaakt met mozzarella, tomatensaus en basilicum. Taart hebben we ook gegeten alleen niet zelf gemaakt. En we hebben wafels gegeten bij de Zaanse Schans. Wat ik in de ochtenden heb geleerd is rekenen, klokkijken (digitaal), spelling, verhaalsommen. We hebben vooral de minisommen geoefend, want die vond ik het moeilijkste.
De leukste dingen in deze week vond ik het reisje naar de Zaanse Schans, het buitenspelen en boodschappen.”

“Ik heb geleerd om met cijfers te rekenen, ook vond ik het Eye museum erg leuk. Ik heb ook nog een vuurvogel geknutseld en we hebben lekkere pizza’s gegeten, dat was super gezellig. Maar het aller leukste
vond ik het buitenspelen en het voetballen met mijn vrienden.”

“De dag was leuk en we hebben buiten gespeeld. We hebben ook lekker gegeten en hiervoor boodschappen gedaan. We hebben ook slakken geknutseld en een museum bezocht. Het oefenen van school was niet zo leuk in de ochtend. Maar in de middag mochten we wel elke keer heerlijk buitenspelen.”

“We hebben elke ochtend geleerd en aan school gewerkt. We hebben de eerste middag lekkere wafels gegeten. Dinsdag zijn we naar het Amstelpark gegaan. Woensdag hebben we verder gewerkt aan de bloesemboom van Vincent van Gogh. En Verder heb ik bijna elke ochtend aan spelling, woordenschat, rekenen en redactiesommen gewerkt. Ik vond het dolhof in het Amstelpark deze week het leukste van de Lenteschool.”

“Ik vond de ochtend heel leuk en vond het knutselen met de juf ook heel leuk. Dinsdag zijn we naar het Amstelpark gegaan en was het buitenspelen met mijn vrienden ook hartstikke leuk.
Het dolhof in het Amstelpark vond ik het leukste op die dag. Het leukste van deze week was het boodschappen doen met mijn vrienden en de juf.”

Lees meer succesverhalen door op de onderstaande links te klikken.