“Mijn ervaring met de Lenteschool is dat Kiani er met heel veel plezier naar toe gaat en dat ze er ook heel veel uithaalt, leert en dat er op een speelse manier geleerd wordt. De tijd en aandacht die gegeven wordt is super.
Wat ik ook een fijnere ervaring vindt is dat Kiani ondanks haar dyslexie (Waarvan jullie wisten) niet beoordeelt op werd.
Dit gaf Kiani een zeer goed gevoel bij jullie. Voor de rest gaat ze ook met plezier naar bijles. Dus ik ben een zeer tevreden moeder.”

“Het was een hele fijne week, zeker na de coronatijd. Als ik Florence vroeg wat ze ervan vond zei ze: “af en toe leuk en af en toe stom.” En dat zit ‘m in het schoolwerk doen, begrijpelijk 🙂 De leuke activiteiten maakte de week heel speciaal.
Ze heeft het er nog steeds over en haar kennis groeit goed! Ook sommen boven de 20 is ze erg trots op.”

“Ik wil jullie nog even bedanken voor de fijne Lente School week.
Bastiaan kwam gisteren stralend uit school, zijn reken tempotoets was zo lekker gegaan.
Ik kon mij gewoon niet aan de indruk onttrekken dat jullie daar een grote rol in hebben gespeeld.
Ontzettend fijn, zelfverzekerd en blij, dat was hij.
Maakt mij natuurlijk ook zeer gelukkig.
Was zo leuk ook, hij ging de maandag daarna naar Thom voor de bijles, liep naar een kast pakte wat water en toen zei Thom “ ja, jij weet de weg nu he”?!
Bas knikte hahaaa
Was leuk.”

“Hierbij onze ervaring met de Lenteschool:
Onze dochter heeft voor de eerste keer meegedaan aan de Lenteschool.
De 1e dag vond ze het een beetje spannend maar dat was gauw over.
De vakantieschool is een mooie combinatie van werken/leren en ontspanning
Elke dag is het middagprogramma weer een verassing.
Het voorbereiden van de lunch vond ze ook ontzettend leuk.
Wat ook fijn is dat de ouders bij het ophalen een korte terugkoppeling krijgen over hoe het die dag is gegaan.
Aan het eind van de week kwam ze trots naar buiten met haar map met alle werkjes en een certificaat.
Wij zijn blij dat ze aan de Lenteschool heeft meegedaan, hard gewerkt en daarnaast veel leuke dingen gedaan.
Al met al, het was een fantastische Lenteweek.”

“Het was erg leuk, omdat het een gezellige week was. Het leukste was het buitenspelen in de middag en ook het knutselen vond ik erg leuk. We hebben buiten veel tikkertje gespeeld. Deze week heb ik ook veel geleerd, zoals begrijpend lezen, rekenen en werkwoord spelling. Samen hebben we pasta salade gemaakt en opgegeten. De dag hierna hebben we ook hotdogs gegeten, het eten was super lekker. Mijn vrienden waren Maddox, Gasi, Soki en Bilal.”

“Ik vond de hotdogs en de pasta salade het lekkerste deze week. Ook heb ik veel geleerd. De sticker met de poes vond ik het leukste. Maar het aller leukste deze week vond ik het sporten. Handstanden doen vond ik erg leuk tijdens het sporten. In de ochtend heb ik gerekend op mijn vingers en daarna heb ik mijn broodje in de middag gegeten, met chocopasta en kaas. Dit was erg lekker.”

“Ik vond de ochtend heel leuk en vond het knutselen met de juf ook heel leuk. Dinsdag zijn we naar het Amstelpark gegaan en was het buitenspelen met mijn vrienden ook hartstikke leuk.
Het dolhof in het Amstelpark vond ik het leukste op die dag. Het leukste van deze week was het boodschappen doen met mijn vrienden en de juf.”

“We hebben elke ochtend geleerd en aan school gewerkt. We hebben de eerste middag lekkere wafels gegeten. Dinsdag zijn we naar het Amstelpark gegaan. Woensdag hebben we verder gewerkt aan de bloesemboom van Vincent van Gogh. En Verder heb ik bijna elke ochtend aan spelling, woordenschat, rekenen en redactiesommen gewerkt. Ik vond het dolhof in het Amstelpark deze week het leukste van de Lenteschool.”

“In het pretpark hebben we heel veel leuke dingen gedaan. We hebben vooral veel gespeeld in de speeltuin, maar het grappigste vond ik de struisvogels in het Amstelpark. Op de Lenteschool heb ik ook leuke nieuwe vriendinnen gemaakt. Het eten op de lenteschool was ook erg lekker, we hebben kleine pizza’s gemaakt en opgegeten, maar de wafels waren het lekkerste. De juffen waren heel aardig tegen ons en het maken van de bloesemboom was het leukste om te maken met de juf.”

“Het eten was erg lekker. We hebben wafels en pizza’s gemaakt en opgegeten. Het Amstelpark was ook erg leuk, omdat ik met mijn vriendinnen heb gespeeld en dat was super gezellig. Het dolhof was het leukste om te doen in het Amstelpark. Nu ben ik beter geworden in spelling, rekenen, woordenschat en begrijpend lezen. Hopelijk haal ik nu betere cijfers voor deze vakken op school.
In de speeltuin was het ook heel erg leuk om te spelen.”

“Ik vond de hotdogs het heel lekker. Het buitenspelen was ook erg leuk, want we gingen parkour tikkertje spelen.
Op dinsdag aten we pasta salade, dat was super lekker, maar niet echt mijn smaak. In de middag gingen we mandelais kleuren. Woensdag gingen we picknicken en we hadden ook een sportdag. We hebben veel leuke en grappige spelletjes gedaan. Aan het einde hebben we samen ook een broodje gegeten. Wat heb ik geleerd?: Ik heb werkwoordspelling, redactiesommen geoefend. Donderdag gingen we pizza maken. ik had een pizza gemaakt met paprika en kaas. Het was heel lekker en we hebben lang in de speeltuin gespeeld.
Op vrijdag hebben we een broodje gegeten  en we hebben ons dans toneelstukje geoefend voor onze ouders. Maar helaas was dit de laatste dag.”

“Elke ochtend gingen we in de ochtend werken aan de schoolvakken die wij moeilijk vonden. Maandag middag gingen in de middag hotdogs eten. Ook hebben na het eten geknutseld aan een cadeau voor Moederdag.
Dinsdag middag hebben we buiten gespeeld in de speeltuin en daarna pasta salade gemaakt als lunch. Woensdag hadden we een sportdag in het park. Het was super leuk. Na het sporten gingen we in het park picknicken. Toen we weer op school waren gingen we kort naar de speeltuin.
Donderdag middag gingen we zelf pizza’s maken en daarna met z’n allen gezellig opeten. Na de lunch zijn we nog gaan voetballen in de speeltuin. Toen we terug kwamen van de speeltuin gingen we nog kort knutselen en daarna was de dag voorbij en ging ik naar huis. Vrijdag hebben we onze dansjes voor onze ouders gepresenteerd. Helaas moesten we de dansjes opnemen omdat onze ouders niet mochten komen en het anders te druk zou worden in de school.
Het leukste wat we deze week hebben gedaan was het sporten in het park. Bakken en koken vond ik ook leuk in de middag.”

“Het leukste aan de lenteschool vond ik het buitenspelen, sporten, rekenen en picknicken.”

“De Lenteschool was erg gezellig . We hebben gesport, gewerkt en gekookt. Het lekkerste vond ik de hotdogs en pasta.”

“De Lenteschool was erg leuk. We hebben samen met de juffen een Moederdag cadeau geknutseld. Ik was ook in de middag erg goed in voetballen, want ik scoorde elk doelpunt.”

“Het leukste van de Lenteschool was het lekkere eten! Het uitje was ook erg leuk en de kinderen waren ook heel erg aardig tegen mij. Het Dolhof in het Amstelpark was super easy en het werk op school was makkelijk. De speeltuin was ook heel erg leuk.”

“De Lenteschool was heel erg leuk, we gingen eten, sporten en lekker buitenspelen. We hebben ook in een boom geklommen en leuke foto’s gemaakt. Met z’n allen hebben we deze week heel veel lol gehad. Na het leren hebben we ook boodschappen gedaan voor de lunch.
Juf Anne, Henny, Annelie groetjes van Dyasim.

“Ik vond de kleine pizza’s het aller lekkerste wat ik deze week heb gegeten. Het dolhof in het Amstelpark vond ik deze week het leukste om te doen. De glijbaan in de speeltuin vond ik ook heel leuk.”

“Ik wil iets over de juffen schrijven. Juf Annelie is goed in uitleggen en ze is erg lief en mooi. Juf Anne kan ook goed uitleggen en ze heeft altijd mooie kleding aan. Juf henny is er lief. Het eten was erg lekker, de pasta salade was het lekkerste.”

“Op de Lenteschool hebben we buiten gespeeld, boodschappen gedaan en eten gemaakt. We zijn ook naar het Amstelpark geweest. We hebben spelletjes uit de kast gedaan en geknutseld.”

“In het begin van de week was er een stomme ruzie, maar dat hebben we samen met de juf weer opgelost. De Lenteschool is voor de rest heel erg leuk geweest, want we hebben allemaal leuke activiteiten gedaan. We hebben bijvoorbeeld een bloesemboom van Vincent van Gogh na geknutseld. Ik heb ook erg veel van Vincent van Gogh geleerd. De juffen waren ook echt leuk.”

“Ik vond het dolhof super leuk in het Amstelpark. Juf Henny en juf Anne waren ook super lief tegen mij. De pizza vond ik lekker en de wafels die we zelf hebben gemaakt vond ik heerlijk. Het voetballen en knutselen vond ik het leukste van deze week. Ik ben nu veel beter in begrijpend lezen en rekenen geworden.”

“In het Amstelpark hebben we in het dolhof gespeeld en vond ik de varkens op de kinderboerderij het leukste. De speeltuin bij school was ook erg leuk. Daar hebben we gevoetbald.”

“De pizza’s die we zelf hebben gemaakt waren echt super lekker. We hebben ook samen met de juf een bloesemboom geknutseld. Ze hadden zelfs een kinderboerderij in het Amstelpark. De varkens en schapen in het Amstelpark vond ik ook erg leuk.”

“Hallo ik ben Dex en dit is wat ik heb geleerd en wat ik leuk vond. Ik heb klok kijken, de omtrek en de oppervlakte geleerd. Wat ik erg leuk vond op de Lenteschool, is dat de juf die mij bijles geeft ook de juf was op de Lenteschool.”

“De pasta salade vond ik super lekker. We zijn ook naar het park gegaan en hebben ook hotdogs gegeten. In de ochtend heb ik ook gerekend en veel taal geoefend. Mijn beste vriendin is, Romaisa.”

“Maandag: hebben we gewerkt en heb ik een vriendin mee genomen. In de middag hebben we hotdogs gegeten. We gingen na het eten ook naar de grote speeltuin, daar hebben we parkour tikkertje gespeeld. Ook hebben we een Moederdag cadeau geknutseld.
Dinsdag: was ook een leuke dag. In de ochtend heb ik hard gewerkt aan rekenen. En in de middag hebben we pasta gemaakt en daarna naar de speeltuin gegaan.
Woensdag: gingen we meedoen aan een sportdag in het park en in en daar hebben we ook gelijk gepicknickt na het sporten. Na het eten hebben we nog spelletjes gedaan.”

Maandag: “Ging ik eerst werken aan school en in de middag gingen we lekkere pizza’s bakken en de klas andere helft van de klas ging samen met juf Anne vogels knutselen.
In het begin van de middag zijn we ook naar het Eye museum geweest met den pont. We hebben ook gevoetbald namelijk Jongens tegen de meisjes (7-1) voor de jongens. Ik vond het heel erg leuk op de Winterschool.”
Dinsdag: “In de ochtend ging ik met juf Ada komma getallen oefenen, hierna gingen we heerlijke wafels met zijn allen maken en samen natuurlijk ook opeten dat was super gezellig.

“Wat ik leuk vond aan de winterschool was; knutselen, rekenen, tekenen, pizza eten en maken, buitenspelen en de taal oefenen. Ik vond niks stom op de Winterschool.”

“Maandag zijn we naar het museum gegaan en heb ik heb heel veel mooie dingen gezien. Sara,
Franca en ik hebben ook veel leuke dingen gedaan. Maandag was natuurlijk ook mijn eerste dag en
had het gelijk ook naar me zin. Dinsdag hebben we les van juf Anne gehad wat leuk was en woensdag
hebben we een leuk rijmpje geleerd. Donderdag heb ik samen met Ilias gewerkt aan een opdracht en
we hadden alles goed gedaan. Vrijdag Heb ik al mijn werk afgerond en alles aan me ouders laten zien
en ik was ook heel blij met de leuke juffen die mij deze week les hebben gegeven. Ik heb zeker heel veel geleerd in deze week en ik zal ook minder snel opgeven.”

“Ivar vond het erg leuk om naar deze school te komen. Hij was ontspannen en vrolijk, we komen graag weer terug!”

“1e keer voor ons. Vond het een mooie leerrijke ervaring. Vooral voor Sarisha. Ben benieuwd van jullie te horen, hoe jullie haar ervaren hebben. Plus wat jullie specifiek geobserveerd hebben.”

“Beste lezer, sinds afgelopen jaar gaat onze zoon naar bijles en de Vakantieschool. Onze zoon raakte het plezier kwijt in school door de lockdowns. School werd een vrees! En onze zoon liep een achterstand op. Door bijles en de Vakantieschool stegen de prestaties enorm.
Onze zoon leerde weer! School werd weer een feestje en onze zoon heeft zijn zelfvertrouwen terug! Hij wil niet meer stoppen met bijles en kijkt uit naar de Vakantieschool! Het individuele karakter alsmede de tijd die er is voor de kinderen is uniek en oprecht een prijs waard!”

“Mike vindt het heel leuk, hij heeft het alweer over de volgende keer! Ik waardeer vooral de boost in zelfvertrouwen die hij hier krijgt. :)”

Klik hier voor meer succesverhalen.