“Ik vond de Winterschool heel leuk, ik ging vaak naar buiten en heb heel veel leuke vrienden gemaakt. Fleur en Cassidy heb ik het meeste mee gespeeld en waren erg aardig tegen mij. We hebben ook lekkere pizza’s gemaakt en de pizza’s waren echt super lekker. We gingen ook foto’s maken, deze waren heel goed gelukt. Met Kiani heb ik ook veel buiten mee gespeeld , het was super leuk en gezellig. Woensdag gingen we naar het museum. In het museum konden we veel zelf dingen doen zoals op een spiegel vloer staan en leuke foto’s maken. Donderdag hebben we buiten gespeeld en weer heerlijk gegeten. Vrijdag hebben we onze dansjes laten zien aan mijn ouders.”

“Wat vond ik vandaag leuk: Eerste uur gingen we leren.Hierna hadden we pauze. Toen gingen we spelen samen met Fleur en hebben we veel gelachen. De rest van de middag gingen we slakken knutselen met klei. Op het einde gingen we ook in het grote speeltuin spelen.

Volgende dag hebben we weer in de ochtend gewerkt en in de middag buiten gespeeld. Toen we weer naar binnen gingen moesten Fleur en ik weer lachen, omdat we grappige foto’s gingen maken.

We gingen de volgende dag naar het Moco museum. Hier waren hele mooie spiegels en kon je erlkaar van alle kanten zien. Na het bezoek in het museum gingen we een broodje eten.”

Maandag: “Vandaag was ik hier voor het eerst en leerde ik iedereen kennen ik kreeg een mapje met allemaal dingen waarin instaat wat ik in de week moet doen en wat ik lastig vind. Eest hebben we breuken gedaan en ging mijn niveau steeds meer vooruit.”
Dinsdag: “Vandaag vond ik het de leukste en lekkerste dag, omdat we wafels gingen maken en ook gingen voetballen.”
Woensdag: “Het aller leukste vond ik het boodschappen doen en daarna samen opeten. Na vandaag begrijp ik breuken veel beter. Verder hebben we nog veel activiteiten gedaan.”
Donderdag: “Ik heb vandaag in de regen gevoetbald en heb ik niet aan breuken geleerd of geoefend, maar met inhoudsmaten en geld. Daarom ben ik er wat beter in geworden.”

“Ik vond de Winterschool erg leuk. Elke dag hebben we lekker geluncht. Ik heb ook veel leuke vrienden gemaakt. In de ochtenden heb ik ook veel geleerd.
De dingen die ik het leukste vond op de Winterschool was koken, foto’s maken en buitenspelen. Woensdag gingen we naar het Moco museum. Dit museum was erg leuk en we hebben kunst gezien van meneer Harring, zijn kunst was erg mooi. Zijn boodschap was dat we heel lief voor elkaar moesten zijn. Ik vond de kleuren van de poppetjes er ook erg leuk uitzien.”

“Ik heb geleerd om met cijfers te rekenen, ook vond ik het Eye museum erg leuk. Ik heb ook nog een vuurvogel geknutseld en we hebben lekkere pizza’s gegeten, dat was super gezellig. Maar het aller leukste
vond ik het buitenspelen en het voetballen met mijn vrienden.”

“De dag was leuk en we hebben buiten gespeeld. We hebben ook lekker gegeten en hiervoor boodschappen gedaan. We hebben ook slakken geknutseld en een museum bezocht. Het oefenen van school was niet zo leuk in de ochtend. Maar in de middag mochten we wel elke keer heerlijk buitenspelen.”

Maandag: “Ging ik eerst werken aan school en in de middag gingen we lekkere pizza’s bakken en de klas andere helft van de klas ging samen met juf Anne vogels knutselen.
In het begin van de middag zijn we ook naar het Eye museum geweest met den pont. We hebben ook gevoetbald namelijk Jongens tegen de meisjes (7-1) voor de jongens. Ik vond het heel erg leuk op de Winterschool.”
Dinsdag: “In de ochtend ging ik met juf Ada komma getallen oefenen, hierna gingen we heerlijke wafels met zijn allen maken en samen natuurlijk ook opeten dat was super gezellig.

“Maandag hebben we buiten gespeeld en een slak geknutseld. Dinsdag moest ik in de ochtend leren wat ik niet leuk vond, maar gelukkig gingen we in de middag pizza maken. Woensdag gingen we naar het Moco museum, dit was erg leuk en zijn we ook naar een kamer gegaan met alleen maar spiegels. Verder hebben we allemaal mooie kunstwerken gezien.”

“Wat ik leuk vond aan de winterschool was; knutselen, rekenen, tekenen, pizza eten en maken, buitenspelen en de taal oefenen. Ik vond niks stom op de Winterschool.”

“Maandag zijn we naar het museum gegaan en heb ik heb heel veel mooie dingen gezien. Sara,
Franca en ik hebben ook veel leuke dingen gedaan. Maandag was natuurlijk ook mijn eerste dag en
had het gelijk ook naar me zin. Dinsdag hebben we les van juf Anne gehad wat leuk was en woensdag
hebben we een leuk rijmpje geleerd. Donderdag heb ik samen met Ilias gewerkt aan een opdracht en
we hadden alles goed gedaan. Vrijdag Heb ik al mijn werk afgerond en alles aan me ouders laten zien
en ik was ook heel blij met de leuke juffen die mij deze week les hebben gegeven. Ik heb zeker heel veel geleerd in deze week en ik zal ook minder snel opgeven.”

Maandag: “Ontmoete ik iedereen, wat ik heel spannend vond. In de ochtend hebben we gewerkt en daarna hebben we kunst gemaakt. Eerst vond ik mijn geknutselde monster niet zo mooi, maar later begon ik hem mooi te vinden. Hierna hebben we buiten gespeeld. Toen was de tijd zo snel gegaan dat het alweer lunch tijd was en heb ik lekker mijn brood gegeten.”
Dinsdag: “Vandaag ben ik aan het werk gegaan en heb ik ook al buiten gespeeld dat was helaas in de regen. Nu ben ik weer aan het vechten met het leren van de digitale klok, dit vind ik heel moeilijk, dus heb ik hier hulp voor gekregen. Ik heb ook hulp voor spelling gekregen, omdat ik dat moeilijk vind.”
Woensdag: “Toen was ik er niet, want ik was naar mijn moeder, dit was ook erg leuk.”
Donderdag: “Eerst ging ik helpen met boodschappen doen, daarna heb ik samen met Lina wafels gemaakt en we hebben er erg van genoten.”
Vrijdag: “Eerst gingen we werken. Daarna gingen we eten en weer werken. Toen we klaar waren moest ik snel naar de keuken om lekkere dingen te maken voor de ouders die aan het einde van de dag kwamen, om te kijken wat we de hele week hebben gedaan. We hebben voor de ouders ook nog een toneelstukje gerepeteerd, wat ze heel leuk vonden.”

“Mijn naam is Delia en ik wil niet naar de herfstschool maar mijn moeder zegt dat het leuk gezellig & leerzaam is. Maar NEE!! Ik wil niet naar school terwijl het vakantie is, het is V-A-K-A-N-T-I-E!! En bijna iedereen van mijn klas gaat op vakantie en hoeft geen huiswerk te maken ook de kinderen die in Nederland blijven. Mijn moeder zei toen maar jij hebt moeite met rekenen en jij wil daar beter in worden denk er heel goed over na en je moet het voor zaterdag weten, dus nog 2 dagen. Ik ging naar mijn kamer en dacht er over na. Ik dacht wat zou ik thuis dan doen ik mag toch niet de hele dag een film kijken en ik moet dan ook huiswerk maken en kan ik me niet concentreren dan ben ik met mijn irritante grote broer en mijn moeder moet gaan werken, dus gaat hij irritanter doen. Oké, ik ga nu wel tekenen en dan kan ik rustig er over nadenken. Uiteindelijk had ik gezegd tegen mijn moeder: “oké, ik ga naar de herfstschool, maar mag ik dan wel vrijdag en zaterdag logeren??” Ja zij mijn moeder en we gaan wel 1 middag iet leuks doen. Mijn moeder was heeeeel trots op mij dat ik heb gekozen om naar de herfstschool te gaan. Daarna was het zondagavond en mijn moeder zei dat we om 08:00 uur moeten opstaan. Zelf was k wel blij omdat we normaal gesproken om 07:00 uur moeten opstaan. Maandag werd ik vanzelf wakker om 08:01 uur en dacht ik dat mama zich vast heeft verslapen. Even later ben ik naar het bed van mijn moeder gelopen en toen zag ik dat ze al wakker was en ging ik bij mijn moeder liggen. Toen ik klaar was ging ik mijn katten Pinny en Kevin een kusje geven en was ik om 08:56 weg, wat betekende dat ik laat was. Ik belde aan en kwam er een juf open die Anne heet, ze verwelkomde me naar binnen en er waren al 6 jongens en 1 meisje. Later kwam er nog 1 jongen en 1 meisje. Ik kreeg een tafel met een meisje, zij heet Lina. We gingen eerst tot half 11 werken. Daarna hebben we een hapje gegeten en toen zij de juf: “Wie wil er boodschappen doen?” Iedereen behalve ik en Lina wilden dinsdag boodschappen doen. De juf had 2 jongens uitgekozen en ik daar blij mee. Nadat we het boodschappenlijstje hebben gemaakt, mochten we buitenspelen. Ik ging voetballen en het was erg leuk, omdat het nat was. Daarna moesten we helaas naar binnen en gingen we tot 12:00 werken. Ongeveer om 12:05 gingen we eten en gingen we boord bolletjes eten. Na het eten zijn we naar een nog groter speeltuin gegaan, met een groter voetbalveld en waar we 6:3 hebben gewonnen. We hebben na het voetballen geknutseld. We hebben van cd’s een soort uiltje gemaakt. Dit hebben we tot 15:00 uur gedaan en toen gingen we naar huis. Zo was de hele week, maar deden we elke dag iets anders.”

“Lucas kwam elke dag thuis met een enthousiast verhaal. Hij kreeg snel een veilig gevoel over de school. De overdracht was heel specifiek en gaf een goede indruk. De ouders zijn er goed bij betrokken. De foto’s waren erg leuk om te zien hoe jullie met de kinderen te werk gingen. Kortom was Lucas en ik (de ouders) zijn zeer positief”

“Lieve Anne en de andere juffen, met heel veel plezier is Wolf weer bij jullie geweest! Het is ook mij zo waardevol om te zien hoe gelukkig mijn kind elke dag bij jullie uit school komt, vol zelfvertrouwen en trots op zijn resultaten. Waren er maar meer leerkrachten zoals jullie. Ik gun het elk kind.”

“De pasta salade vond ik super lekker. We zijn ook naar het park gegaan en hebben ook hotdogs gegeten. In de ochtend heb ik ook gerekend en veel taal geoefend. Mijn beste vriendin is, Romaisa.”

“Maandag: hebben we gewerkt en heb ik een vriendin mee genomen. In de middag hebben we hotdogs gegeten. We gingen na het eten ook naar de grote speeltuin, daar hebben we parkour tikkertje gespeeld. Ook hebben we een Moederdag cadeau geknutseld.
Dinsdag: was ook een leuke dag. In de ochtend heb ik hard gewerkt aan rekenen. En in de middag hebben we pasta gemaakt en daarna naar de speeltuin gegaan.
Woensdag: gingen we meedoen aan een sportdag in het park en in en daar hebben we ook gelijk gepicknickt na het sporten. Na het eten hebben we nog spelletjes gedaan.”

“Onze dochter wilde absoluut niet naar de herfstschool, maar heeft een super leuke en leerzame week gehad.”

“Ik ben heel blij dat de zomerschool er is. Mijn kind vindt het heel leuk en hij staat elke ochtend te springen om er weer naartoe te gaan. Hij is nog meer gemotiveerd om te leren en begrijpt het steeds beter. Ik heb er totaal geen spijt van!!! Een ervaring voor het leven erbij!”

“Maandag: hebben we gewerkt en heb ik een vriendin mee genomen. In de middag hebben we hotdogs gegeten. We gingen na het eten ook naar de grote speeltuin, daar hebben we parkour tikkertje gespeeld. Ook hebben we een Moederdag cadeau geknutseld.
Dinsdag: was ook een leuke dag. In de ochtend heb ik hard gewerkt aan rekenen. En in de middag hebben we pasta gemaakt en daarna naar de speeltuin gegaan.
Woensdag: gingen we meedoen aan een sportdag in het park en in en daar hebben we ook gelijk gepicknickt na het sporten. Na het eten hebben we nog spelletjes gedaan.”

“Onze ervaring met de Vakantieschool was erg aangenaam. Roan heeft zijn erg vermaakt en voelde zich erg op zijn gemak. Ik ben erg blij om te horen en te zien dat Roan vooruit is gegaan met klokkijken en splitsen.”

“Chloë was heel blij met alles wat ze heeft geleerd. Ze vond het doorbrengen met de kinderen en de juffen heel leuk. Ze hoopt jullie weer snel te zien.”

“Karin Bijles Centrum is amazing, it has a love worm feeling and you can learn a lot. We feel at home!”