We noemen deze vakantie de voorjaarsvakantie, maar we zitten nog midden in de winter vandaar dat we het toch de Winterschool noemen. De rapporten zijn waarschijnlijk net binnen en we hebben nog 5 maanden voordat de zomervakantie begint. Tijd om nog een inhaalslag te maken indien dit nodig is……en daar zijn wij nu juist voor!!!!!!
Leerlingen van groep 8 kunnen we voorbereiden op de toetsen die gaan plaatsvinden in april. Na de inschrijving geeft uw kind aan waarin hij of zij moeite mee heeft. Aan de hand van de stof die uw kind moeilijk vindt maken we een programma speciaal afgestemd op de behoeften van uw kind. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van het aanbod cursussen wat we aanbieden.

Dit is een mooie kans om de basisstof te verstevigen, een inhaalslag te maken en uw kind goed voor te bereiden voor het nieuwe schooljaar.

Winterschool Voor Jou geeft uw zoon/dochter een week lang les op maat in taal en rekenen.
In combinatie met activiteiten zoals dans, toneel, kunst, koken, sport en spel.

Voor wie?

Voor leerlingen van groep 3 (eind 2) tot en met groep 8. Wanneer er onderwerpen zijn waar uw kind niet helemaal zeker over is, is dit een prettige manier om dit nog eens door te nemen. Maar ook vooruit werken en CITO training is mogelijk. Op deze manier ga je goed voorbereid het nieuwe schooljaar tegemoet.

Wanneer?

21 t/m 25 februari 2022

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur

Vrijdag om 14.00 uur afsluiting met een hapje en een drankje voor de ouders/verzorgers, door de kinderen zelf gemaakt.

De prijs:

Eén week: € 325,-

Door meerdere weken mee te doen aan een vakantieschool kunt u goede kortingen ontvangen.

Contact:

Telefoon: 020 891 42 30

Email:       info@karinbijlescentrum.nl

Waar?

Karin Bijles Centrum
Bataviastraat 24-bg
1095 ET Amsterdam

30,- korting

Voor leerlingen van Karin Bijles Centrum!
Of voor broertjes/zusjes!

Ja! Ik schrijf mijn kind in voor Winterschool Voor Jou.

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright - Vakantieschool Voor Jou