“De zomerschool was superleuk. Ik heb van alles geleerd, de persoonsvorm, onderwerp en werkwoordelijk gezegde. En het aller leukste vond ik knutselen. Ik ga zeker volgend jaar weer!!!”

“Het was heeeeeeeeeeeel erg leuk. Heel anders dan ik had gedacht. Ik heb heel hard gewerkt en klokkijken en de kalender geleerd. We hebben vaak winkeltje gespeeld, dat vond ik heel leuk. Ik kom volgend jaar weer!!”

“Op school is het vaak zo druk. Hier was het lekker rustig en kon ik me concentreren. Ik had er helemaal geen zin in en vond het maar stom dat ik in de vakantie naar school moest. Maar na de eerste dag was ik helemaal om. Nu ben ik blij dat ik het gedaan heb.
Ik heb vooral veel van studievaardigheden geleerd.”

“De eerste dag dacht ik: “ Oh, help, ik moet de hele dag werken!”
Maar dat was helemaal niet zo. Ik heb wel gewerkt, heel veel gerekend en ook geschreven. Maar ik mocht elke dag een fruitsalade maken en we hebben geknutseld en een heleboel andere dingen gedaan. De kinderen waren allemaal heel leuk en de juffen heel lief. Bijna alles was leuk.”

“Ik vond zomerschool leuk en ik wou dat ik hier nog kon zijn, maar ik heb nog een week om hier te kunnen blijven. Tot volgende week!”

“Ik vond het leuk dat ik ging werken en de splitskaartjes. En de spullen die we gemaakt hebben met de kratten. Zomerschool bedankt!”

“Ik vond de zomerschool heel leuk en het was leerzaam. Ik vind het jammer dat ik stop, maar volgend jaar kom ik weer. Ik heb ook veel vriendinnen gemaakt: Laura, Parisa en Els. Ik zal jullie missen en ik ga iedereen missen.”

“Ik vond het heel leuk op de zomerschool. We hebben veel geknutseld. We hebben met glasverf gewerkt en met klei en iets van Australië. Ik heb ook veel vriendinnen gemaakt. Met Parisa, Els en Nataliah. We hebben het heel leuk gehad.”

Zomerschool Voor Jou

“Ik vond de zomerschool in eerste instantie spannend en twijfelde of het wel zin zou hebben. Nu vind ik de zomerschool super goed!
De kids hebben veel geleerd , dus een basis is gelegd. De juffen en meester zijn super, ze geven de kids een veilig gevoel daardoor gaat het leren beter. Ze hebben veel geduld.
De knutseljuf is een supervrouw! Zij luistert goed naar de wensen van de kinderen en ze mogen zelf een activiteit bedenken. Ze staat voor alles open. De gymleraar was ook een topper.
De afsluiting van de week was ook erg leuk en heerlijk gegeten (ook klaargemaakt door o.a. Je eigen kids)!”

“Mijn eerste ervaring, ik ben super tevreden met de Zomerschool. Goed georganiseerd, Cassidy is super blij met de Zomerschool.”

“Madelief en Jan waren ontzettend enthousiast over de Zomerschool. Een leuke combinatie van school en andere leuke activiteiten. Een echte aanrader!!”

“Sofia vond het super leuk. Ze kwam elke dag enthousiast naar hui!! Het leren, de werkjes en taken vond ze ook en leerzaam. Wij willen, volgend jaar zeker weer deelnemen.”

“Mijn dochter kwam elke dag blij en tevreden terug van de zomerschool. Ze had veel plezier en de combinatie van leren en leuke dingen doen sprak aan. Ik heb geen zicht in het effect wat het werken voor haar heeft gedaan, maar het zal er zeker voor gezorgd hebben dat ze er alweer een beetje ingekomen is.
We hebben een positief beeld van de begeleiding. Lief en veel aandacht voor ieder kind.
En een hele leuke afsluiting van de week!”

“Lisa heeft 3 weken op de Zomerschool gezeten. Ze kwam elke dag heel blij en voldaan naar huis. Ze ging ook elke ochtend met enthousiasme naar de Zomerschool. Het meeste waar Lisa van genoten heeft was het maken van nieuwe vrienden. In de 3 weken heeft ze ontzettend veel geleerd, het was een zeer goede aanvulling op haar basisschool.”

“We zijn heel erg tevreden met de bijlessen van Zohar. Mijn zoon is in 3 maanden enorm vooruit gegaan, zijn motivatie om er op school het beste van te maken is er eindelijk en zijn Cito resultaten schoten bijna boven de grafieken uit, zo goed.  We gaan nog een half jaar door om structurele verbetering vast te houden.”
“Karin en haar team hebben bijna 2 jaar lang mijn 2 kinderen voornamelijk in het Nederlands (spelling, grammatica, begrijpend lezen) begeleid. Ik wou dat mijn kinderen wiskunde bijles kregen van Karin en de materialen die zij aanbood. Deze materialen kon ik van de school (Rekensprint) huren en hierdoor kreeg ik elke week extra school materiaal, dus allebei hielden we bij hoe de ontwikkeling van mijn kinderen ging. Ik zal Karin en haar team voor altijd dankbaar zijn.
Ze hielp mijn kinderen academisch te verbeteren, maar bovenal versterkten ze hun zelfvertrouwen en zelfrespect. Mijn kinderen weten nu hoe ze hun schoolwerk moeten aanpakken en hoe ze de juiste vragen moeten stellen, als ze het niet begrijpen. Eén van mijn kinderen was al voorbereid voor het volgende schooljaar voordat hij aan bijles begon. Karin heeft een aantal maanden aandacht besteed aan de houding en gedrag van mijn kinderen. Gelukkig is hij nu een kind dat vrienden maakt en examens leuk vindt. Er werd gedacht dat mijn andere kind dyslexie had. Hoewel spelling nooit haar sterkste rol zal spelen, zit ze op schema met haar klasgenoten.
Karin was flexibel in het geven van onderwijs en docenten, naarmate mijn kinderen zich ontwikkelden. Ze werkte ook samen met de school om het beste uit hen te halen. Uiteindelijk haal je uit de lessen wat je erin stopt. De docenten doen hun best, maar ik zou alle ouders aanraden om betrokken te blijven.
Het team luistert naar jou en je kind en haalt het meeste uit de lessen.”

“Deze week hebben we veel gedaan. We begonnen de week met elkaar leren kennen en werken. De eerste dag aten we tosti’s en dat was echt heel gezellig. Dinsdag begonnen we weer met werken. Ik ging echt super lekker met rekenen. We aten toen pizza! Heel lekker en je mocht zelf bedenken wat je er op wilde. Woensdagochtend weer werken en dat vond ik saai. Maar in de middag vertelde juf Anne dat we wafels gingen bakken en dat was GEWELDIG!!!! Het was heerlijk en de week is veel lachen en giechelen :-)”

“Ik vond de zomerschool een soort zomerspin met 6 poten en die poten vertegenwoordigen een activiteit. We gingen bijvoorbeeld acteren en we mochten koken voor onze ouders. We gingen ook sporten en tekenen. Tijdens knutselles hebben we ook servies beschilderd.”

“Ik heb een hotdog gemaakt en leren tomaten snijden. We mochten buitenspelen en sporten met Noah. Ik heb een olifant en een bizon getekend en het is leuk om te tekenen. Alle juffen zijn fantastisch!”

“Het eten was leuk, we mochten zelf koken en boodschappen doen met z’n 2’en. Dan mochten we kiezen wat we wilden eten. We aten hotdogs, pizza, panini’s en wafels en dat was heel lekker. Ik heb pizza’s gemaakt.
Met juf Anne gingen we knutselen en borden beschilderen voor het eten. Je kon dat uit de hand doen met behulp van figuurtjes.
Je kreeg een map waar je werk in zat. Ik kreeg rekenen, geschiedenis, studievaardigheden en taal. Ik vond studievaardigheden lastig. Juf Maartje was onze begeleider. Zij was heel aardig, maar er waren ook andere juffen zoals: Rosalinde, Els, Karin en Anne.
Met Noah gingen we naar een sportveld lopen en daar gingen we voetballen, estafette, springtouwen en soort van American Football doen, alleen mocht je niet beuken.”

“Ik vond de zomerschool heel leuk. Wat we gedaan hebben is……
Weet je wat? Ik beschrijf de maandag.
Maandag was de eerste dag van de zomerschool. Eerst kregen we allemaal een map waar leerstof in stond. Dat mochten we allemaal zelfstandig maken. Tot ongeveer 10.15 uur. Toen was het pauze en aten we onze zelf meegebrachte tien uurtje op en gingen kletsen. Toen gingen we bespreken wie de lunch mocht voorbereiden en maken. Want je mag samen met nog iemand een keertje de lunch maken. Na de pauze ging iedereen weer aan het werk. Om 12.00 uur gingen 2 kinderen en een juf voor de lunch boodschappen doen. De rest werkt dan nog even door en dan naar buiten. Toen de lunch klaar was gingen we met z’n allen aan tafel en dat was weer heel gezellig. Na de lunch mogen 2 kinderen de afwas doen en de andere kinderen gaan vast naar de speeltuin. Na de afwas komen die anderen ook naar de speeltuin. We bleven ongeveer 1 uur in de speeltuin en toen kregen we drama van juf Maartje. Dat was super leuk!
Toen kwamen de ouders al en de zomerschool was heeeeeel leuk.”

“Zomerschool was een super leuke week leren met juf Els, juf Maartje, juf Anne en natuurlijk juf Karin. Spelen, leren en vrienden maken; dit was de leukste zomerschool ooit!”

“Als moeder van Parisa en haar ervaring op de zomerschool kan ik zeggen dat het erom gaat dat zij er een goed gevoel bij had en dat zij extra kennis heeft opgedaan in specifieke vakken op een onbevangen manier. Parisa is heel positief en enthousiast. Ze gaat goed voorbereid groep 8 in. Dank jullie allemaal voor de plezierige en leerzame week.”

“Deze week was het heel leuk, nog leuker dan ik had verwacht. We hebben ook andere leuke dingen gedaan zoals: dansen, pizza bakken, bonbons maken en tosti’s eten. Ook zijn we naar Batavia gegaan. Ik heb ook nieuwe kinderen ontmoet en vrienden gemaakt zoals : Thijs en Silvano oh en ook Laura. In de pauze ging ik meestal ping-pongen met Thijs, maar ik verloor meestal.
SUPER”

“Maandag 3 augustus, nog een beetje wennen in het begin en ik had niet het leukste en beste werk van de klas. Toen gingen we eten en daarna naar buiten. Ik had al een vriend gemaakt en we gingen samen voetballen. We gingen ook een keer pizza bakken en op dinsdag leerde ik over de korte en lange klanken. De rest van de week was leuk!”

“Ik wou nog vaker naar de zomerschool, want het was heel heel heel heel leuk. De school is heel mooi en de speeltuin was leuk. Verder weet ik niet wat ik het leukste vond.”

“Ik vond het heel leuk op de zomerschool. We gingen koken, knutselen en dansen. Ik heb ook veel geoefend met Engels en Blits (studievaardigheden). Elke keer als we iets af hadden van een opdracht kreeg je daar een sticker voor. Ik vond koken het leukst. We gingen ook naar de speeltuin Batavia.”

“Deze zomerschool was heel erg leuk. In de ochtend was het altijd werken meestal samen met Jair. Daarna was het pauze en dan ging ik altijd ping-pongen met Silvano of met Jair. Ik won meestal!!!!! Daarna gingen we weer naar binnen en weer werk tot 12.00 uur en dan weer pauze en dan mochten we kiezen wat we wilde eten. Daarna gaan we weer naar buiten en hebben we een activiteit. Dan was de dag alweer voorbij.
PS: bedankt voor deze bijles.”

“Wat een bijzondere ervaring heeft Jair gehad. Iedere dag vol leuke verhalen en vooral extra uitleg voor begrijpend lezen heeft hem zekerder gemaakt. Bedankt juf Jenny, Els en Anne!”

“In het begin moest Kai wennen aan de juffen en de kinderen. Maar dinsdag vond hij het leuk en de andere dagen steeds leuker. Hij had een vriend gekregen waar hij over vertelde. Dat vond hij het leukste. Hij heeft de dingen kunnen oefenen qua taal, waar hij hulp op nodig had. Daar ben ik blij om en hij ook zei hij. Ik vond het fijn dat hij daar begeleiding in gehad heeft en ik weet nu hoe ik hem zelf verder kan helpen. Naast het leren vond Kai de activiteiten leuk.”

“Ik ben heel blij dat mijn kinderen hebben deelgenomen aan de zomerschool! Mijn kinderen hebben naast het leren, heel veel plezier gehad en hebben kunnen deelnemen aan allerlei leuke activiteiten. De docenten gaan veel verder dan het “alleen onderwijs geven”, ik heb ook veel ondersteuning en tips gehad aangaande de opvoeding. Mijn kinderen waren er warm en goed opgevangen! Mijn dank is groot aan de docenten van de zomerschool!”

“Ik vond het super leuk, maar ook heel leerzaam! Ik vind het jammer dat ik nu al moet stoppen. Ik maakte ook veel vrienden zoals: Laura, Nataliah en Els! Met alles denk ik dat ik omhoog ben gegaan (werk). Volgend jaar wil ik hier weer komen!”

“Onze dochter (Els) had echt helemaal geen zin om te komen. Maar volgens mij viel het mee. Heel veel heb ik er niet over gehoord, maar volgens mij vond ze het vooral heel leuk met de andere meiden. Ik hoop dat ze er wat aan gehad heeft qua schoolwerk. Daar heb ik niet veel zicht op , maar het lijkt me wel. We gaan in ieder geval door met de bijlessen bij Zohar. Dank voor de goede zorgen.”

“PS: Els zei nog wel dat ze hier niet bang was om fouten te maken en dat is natuurlijk heel goed!”

“Ik had er eerst niet zoveel zin in, maar eigenlijk viel het best mee. Ik had drie goede vriendinnen, Laura, Parisa en Nataliah. Ik heb veel geleerd, vooral met de docenten. Ik vond het leuk, vooral het knutselen. Leuk-Leuk-Leuk-Leuk!”

“Zomerschool is het leukst om te doen! Ik heb het 1 week gedaan en ik heet Kevin ben 12 jaar en woon in Purmerend. Ik vind het leuk om meer te leren en ik heb veeeeel gerekend. Ik vind het jammer dat ik weg ga, maar ik heb het leuk gehad en nu nog hopen dat ik na de zomervakantie hier op school mag blijven! Ik krijg heeeel veeeel aandacht en meer hulp en ik heb nieuwe vrienden gemaakt en ik heb ervan genoten.”

“Sinds ons kind bijles krijgt is hij met sprongen vooruit gegaan op school. Bijles vindt hij heel leuk, hij is nu zelfverzekerder en heel erg blij dat hij betere cijfers krijgt op school met zelfs een havo/vwo advies.

“Ik vond de zomerschool heel leuk en het was leerzaam. Ik vind het jammer dat ik stop, maar volgend jaar kom ik weer. Ik heb ook veel vriendinnen gemaakt: Laura, Parisa en Els. Ik zal jullie missen en ik ga iedereen missen.”

“Ik vond het leuk dat ik ging werken en de splitskaartjes. En de spullen die we gemaakt hebben met de kratten. Zomerschool bedankt!”

“Ik vond zomerschool leuk en ik wou dat ik hier nog kon zijn, maar ik heb nog een week om hier te kunnen blijven. Tot volgende week!”

“Ik ben heel blij dat de zomerschool er is. Mijn kind vindt het heel leuk en hij staat elke ochtend te springen om er weer naartoe te gaan. Hij is nog meer gemotiveerd om te leren en begrijpt het steeds beter. Ik heb er totaal geen spijt van!!! Een ervaring voor het leven erbij!”

“De zomerschool was heel nuttig voor onze zoon. Naast het werken was het ook heel erg leuk. Iggy heeft het erg naar zijn zin gehad. Ook hebben we handige tips mee gekregen om thuis uit te proberen. Iggy zegt zelf dat het leuk en leerzaam was!”

“Het gaat erg goed met mijn zoon op school. Hij heeft de smaak dankzij jullie te pakken gekregen. Ik denk dat we er weer bij zijn in de zomervakantie.”

“Aanvankelijk was Mijn dochter sceptisch om naar de zomerschool te gaan. Ze had al genoeg school gehad, vond ze. Maar na een dag was dat idee over. Ze heeft het zo enorm naar haar zin gehad. Elke dag ging ze met veel plezier. Maar het meest opvallende was dat ze na een week zo zelfverzekerd was. Dit was echt bijzonder. Het verslag wat we aan het einde van de week meekregen was zeer treffend. Wij zijn erg blij dat we dit gedaan hebben.”

“Mijn dochter heeft het onwijs naar haar zin gehad. Ze heeft aangegeven volgende jaar wel twee weken te willen. Haar zusje was teleurgesteld dat zij niet naar de zomerschool mocht. Dus volgend jaar kan je rekenen op twee.”

“Mijn dochter heeft het heel erg naar haar zin gehad tijdens de zomerschool. Ze heeft hard gewerkt en daarnaast ook veel plezier gehad.”

“Volgend jaar is het zeker de moeite waard om weer mee te doen, als het aansluit bij onze vakantie.”

”Ik doe al een heel jaar schoolwerk” , had ze te kennen gegeven.
Nu zegt ze het volgende: “Ik wil jullie even laten weten dat mijn dochter boven verwachting het erg leuk vindt. Zo leuk zelfs dat ze nog wel een paar dagen zou willen komen als jullie volgende week nog een zomerschool organiseren.”

“De eerste dag dacht ik: “ Oh, help, ik moet de hele dag werken!”
Maar dat was helemaal niet zo. Ik heb wel gewerkt, heel veel gerekend en ook geschreven. Maar ik mocht elke dag een fruitsalade maken en we hebben geknutseld en een heleboel andere dingen gedaan. De kinderen waren allemaal heel leuk en de juffen heel lief. Bijna alles was leuk.”

“Ik dacht, nu heb ik vakantie en moet ik nog naar school. Maar ik ben in deze week heel erg vooruit gegaan met spelling en de tafels en dat is fijn. Ik vond het erg leuk en vind het jammer dat het voorbij is.”

“Op school is het vaak zo druk. Hier was het lekker rustig en kon ik me concentreren. Ik had er helemaal geen zin in en vond het maar stom dat ik in de vakantie naar school moest. Maar na de eerste dag was ik helemaal om. Nu ben ik blij dat ik het gedaan heb.
Ik heb vooral veel van studievaardigheden geleerd.”

“Het was heeeeeeeeeeeel erg leuk. Heel anders dan ik had gedacht. Ik heb heel hard gewerkt en klokkijken en de kalender geleerd. We hebben vaak winkeltje gespeeld, dat vond ik heel leuk. Ik kom volgend jaar weer!!”

“De zomerschool was superleuk. Ik heb van alles geleerd, de persoonsvorm, onderwerp en werkwoordelijk gezegde. En het aller leukste vond ik knutselen. Ik ga zeker volgend jaar weer!!!”

“Ik ben hier voor mezelf, niet voor iemand anders. Daarom werkt ik de hele dag hard door met mijn klas. Met mijn juffen ben ik er samen uitgekomen. Laat die Cito maar komen!”

“Het was een hele leuke week met de kinderen en de leuke juffen. Het was elke dag weer een feest en het was ook super goed weer. Het leukste werk om te doen vond ik geschiedenis en het was ook leuk om lang te voetballen.”

“De zomerschool was echt leuk. Het leukste was muziek maken. We hebben ook zelf digitaal muziek gemaakt dat was ook erg leuk. Ik heb ook veel geleerd zoals werkwoordspelling, spelling taal en begrijpend lezen.”

“De zomerschool was SUPER!! Echt te gek!! Ik heb veel geleerd met taal. We hebben ook gezwommen. Het was een goede keuze om naar de zomerschool te gaan. En ik weet nu wat BIJWOORDEN zijn!!”

“Ik vind het jammer dat het afgelopen is. Er waren echt leuke kinderen en super lieve juffen. Het eten was ook heel lekker. Ik vond het goed geregeld op het gebied van onderwijs. Iedereen was heel hulpvaardig.”

“Van te voren had Nadine heel erg uitgekeken naar een weekje zomerschool, hoe zou het zijn om met allemaal “gewone” kinderen een hele week aan de slag te gaan.
Het was zo spannend dat ze er zelfs moeilijk van kon slapen. Nadine is motorisch beperkt en zit merendeels in een rolstoel. Vanwege de professionaliteit van Karin en de andere begeleiders hebben wij geen moment getwijfeld of het wel goed zou gaan die week. Karin heeft van te voren alles heel goed opgezet en geregeld dat Nadine voortdurend begeleiding zou hebben.
Daarnaast was de groep kinderen geweldig. Nadine kreeg hulp van alle kinderen en met buitenactiviteiten werd ze maar al te graag geholpen en geduwd door kinderen. Iedere dag kwam ze moe thuis van het harde werken, maar wel met leuke verhalen en ervaringen en keek ze weer uit naar de volgende dag.
Nadine heeft zelfs stiekem een Whatsapp naar Karin gestuurd of ze niet twee weken mocht komen, zo leuk vond ze het.
Ze wist dat ze ’s ochtends vooral zou werken aan rekenen en taalwerkjes, maar ze was dolenthousiast. Het middagprogramma en de gezelligheid van zomerschool. daar verheugde ze zich vooral op. Ik vroeg haar wel eens wat ze de volgende dag gingen doen.
Ze zei dan: “Dat weet ik niet, elke dag is een verrassing en dat is zo leuk!” Ze heeft deze week zo veel geleerd en heeft weer een grote stap gemaakt in haar persoonlijke ontwikkeling.
Ik dank Karin en haar geweldige team hiervoor.”