Uw kind heeft nu al de helft van het schooljaar achter de rug. Misschien heeft uw kind al gemerkt dat een aantal onderdelen van de leerstof erg lastig zijn. Tijdens deze vakantieschool kunnen we helpen om deze onderdelen onder de knie te krijgen. Uw kind verwerft meer zekerheid waardoor er na de vakantie weer vol vertrouwen verder gewerkt kan worden.
Ook is het tijdens deze vakantieschool mogelijk om je voor te bereiden op de cito’s die gaan komen in de periode na de kerstvakantie.
Na de inschrijving geeft uw kind aan waar hij of zij moeite mee heeft. Aan de hand van de stof die uw kind moeilijk vindt maken we een programma speciaal afgestemd op de behoeften van uw kind. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van het aanbod cursussen dat we aanbieden.

Dit is een mooie kans om de basisstof te verstevigen, een inhaalslag te maken en uw kind goed voor te bereiden op de rest van het schooljaar.

Nieuwjaarsschool Voor Jou geeft uw zoon/dochter een week lang les op maat in taal en rekenen.
In combinatie met activiteiten zoals dans, toneel, kunst, koken, sport en spel.

Voor wie?

Voor leerlingen van groep 3 (eind 2) tot en met groep 8. Wanneer er onderwerpen zijn waar uw kind niet helemaal zeker over is, is dit een prettige manier om dit nog eens door te nemen. Maar ook vooruit werken en CITO training is mogelijk. Op deze manier ga je goed voorbereid het nieuwe schooljaar tegemoet.

Wanneer?

van 3 t/m 7 januari 2022

Maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 15.00 uur

Vrijdag om 14.00 uur afsluiting met een hapje en een drankje voor de ouders/verzorgers, door de kinderen zelf gemaakt.

De prijs:

1e week: € 325,-

Door meerdere weken mee te doen aan een vakantieschool kunt u goede kortingen ontvangen.

Contact:

Telefoon:  020 891 42 30

Email:       info@vakantieschoolvoorjou.nl

Waar?

Karin Bijles Centrum
Bataviastraat 24-bg
1095 ET Amsterdam

30,- korting

Voor leerlingen van Karin Bijles Centrum!
Of voor broertjes/zusjes!

HELAAS! We kunnen niemand meer inschrijven voor de Nieuwjaarsschool. Wel kunt u zich inschrijven voor de Winterschool:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.
© Copyright - Vakantieschool Voor Jou