Is kleinschalig opgezet

Combineert leren met spelen

Biedt persoonlijke aandacht voor het kind

Kind staat centraal

Geeft individuele begeleiding

Wordt gegeven door ervaren leerkrachten

Het beste uit jezelf halen

Werken aan je zelfvertrouwen

Nieuwe vrienden maken

Extra lessen in taal, begrijpend lezen,
    studievaardigheden en rekenen

Voor leerlingen van groep 3 (eind 2)
     t/m groep 8

Hoe ziet een week op de Vakantieschool eruit?

Bijna elke vakantie organiseren wij een vakantieschool. Dit jaar worden er 4 Vakantiescholen georganiseerd. De eerste bevindt zich in de krokusvakantie. De tweede in de meivakantie. De derde in de zomervakantie en de vierde laatste in de herfstvakantie.
Uw zoon/dochter krijgt één week lang les in taal, rekenen, entree/citotraining in combinatie met activiteiten zoals: dans, kunst, koken, toneel en sport. Gedurende de week wordt er met een kleine groep gewerkt aan het verstevigen van de basisstof.

Het varieert per vakantie uit hoeveel weken de Vakantieschool bestaat. De lessen worden op maat gegeven met veel aandacht voor het kind. Vakantieschool voor Jou biedt maatwerk, dat wil zeggen dat er rekening gehouden wordt met het niveau van elk kind.

Verdere (praktische) informatie vindt u hier

Hoe kunt u uw kind inschrijven?

Via het aanmeldformulier op deze site laat u uw gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met u op als we nog vragen hebben of we sturen u gelijk per mail de inschrijfformulieren.
Hierop kunt u de (leer)behoeften van uw kind aangeven. Het kind kan zelf hierin ook aangeven wat zijn leerdoelen zijn.
Gebaseerd op deze informatie, zal een programma op maat gemaakt worden.

Plezier in leren

Wij willen graag dat kinderen plezier hebben/krijgen in leren. Vanwege de kleinschaligheid zijn we in staat om ze extra aandacht te geven en kunnen op het gebied van rekenen en taal eventuele achterstanden gesignaleerd en opgepakt worden. Door hier aandacht aan te geven zal het plezier in leren, en het zelfvertrouwen toenemen.

Verslag

Aan het einde van de Vakantieschool week zal er voor elk kind een verslag klaarliggen waarin we onze bevindingen kenbaar maken en een advies zullen geven.

Voortgezet Onderwijs

Ook voor leerlingen die dit jaar naar het voortgezet onderwijs gaan of zijn gegaan zal een programma klaarliggen om hun basisvaardigheden te verstevigen zodat ze goed voorbereid zijn en de juiste kennis en tools meekrijgen.

Klik hier om meer ervaringen te lezen van blije leerlingen en ouders