Ervaringen Winterschool 2018-2019

Ervaringen Winterschool 2019:

Franca
Maandag: “Vandaag was ik hier voor het eerst en leerde ik iedereen kennen ik kreeg een mapje met allemaal dingen waarin instaat wat ik in de week moet doen en wat ik lastig vind. Eest hebben we breuken gedaan en ging mijn niveau steeds meer vooruit.”
Dinsdag: “Vandaag vond ik het de leukste en lekkerste dag, omdat we wafels gingen maken en ook gingen voetballen.”
Woensdag: “Het aller leukste vond ik het boodschappen doen en daarna samen opeten. Na vandaag begrijp ik breuken veel beter. Verder hebben we nog veel activiteiten gedaan.”
Donderdag: “Ik heb vandaag in de regen gevoetbald en heb ik niet aan breuken geleerd of geoefend, maar met inhoudsmaten en geld. Daarom ben ik er wat beter in geworden.”

Fleur
Maandag: “Ontmoete ik iedereen, wat ik heel spannend vond. In de ochtend hebben we gewerkt en daarna hebben we kunst gemaakt. Eerst vond ik mijn geknutselde monster niet zo mooi, maar later begon ik hem mooi te vinden. Hierna hebben we buiten gespeeld. Toen was de tijd zo snel gegaan dat het alweer lunch tijd was en heb ik lekker mijn brood gegeten.”
Dinsdag: “Vandaag ben ik aan het werk gegaan en heb ik ook al buiten gespeeld dat was helaas in de regen. Nu ben ik weer aan het vechten met het leren van de digitale klok, dit vind ik heel moeilijk, dus heb ik hier hulp voor gekregen. Ik heb ook hulp voor spelling gekregen, omdat ik dat moeilijk vind.”
Woensdag: “Toen was ik er niet, want ik was naar mijn moeder, dit was ook erg leuk.”
Donderdag: “Eerst ging ik helpen met boodschappen doen, daarna heb ik samen met Lina wafels gemaakt en we hebben er erg van genoten.”
Vrijdag: “Eerst gingen we werken. Daarna gingen we eten en weer werken. Toen we klaar waren moest ik snel naar de keuken om lekkere dingen te maken voor de ouders die aan het einde van de dag kwamen, om te kijken wat we de hele week hebben gedaan. We hebben voor de ouders ook nog een toneelstukje gerepeteerd, wat ze heel leuk vonden.”

Sara
Maandag: “Ging ik eerst werken aan school en in de middag gingen we lekkere pizza’s bakken en de klas andere helft van de klas ging samen met juf Anne vogels knutselen.
In het begin van de middag zijn we ook naar het Eye museum geweest met den pont. We hebben ook gevoetbald namelijk Jongens tegen de meisjes (7-1) voor de jongens. Ik vond het heel erg leuk op de Winterschool.”
Dinsdag: “In de ochtend ging ik met juf Ada komma getallen oefenen, hierna gingen we heerlijke wafels met zijn allen maken en samen natuurlijk ook opeten dat was super gezellig.

Nawfal
“Ik heb geleerd om met cijfers te rekenen, ook vond ik het Eye museum erg leuk. Ik heb ook nog een vuurvogel geknutseld en we hebben lekkere pizza’s gegeten, dat was super gezellig. Maar het aller leukste
vond ik het buitenspelen en het voetballen met mijn vrienden.”

Lina
“Maandag zijn we naar het museum gegaan en heb ik heb heel veel mooie dingen gezien. Sara,
Franca en ik hebben ook veel leuke dingen gedaan. Maandag was natuurlijk ook mijn eerste dag en
had het gelijk ook naar me zin. Dinsdag hebben we les van juf Anne gehad wat leuk was en woensdag
hebben we een leuk rijmpje geleerd. Donderdag heb ik samen met Ilias gewerkt aan een opdracht en
we hadden alles goed gedaan. Vrijdag Heb ik al mijn werk afgerond en alles aan me ouders laten zien
en ik was ook heel blij met de leuke juffen die mij deze week les hebben gegeven. Ik heb zeker heel veel geleerd in deze week en ik zal ook minder snel opgeven.”