Ervaringen Lenteschool 2018-2019

Ervaringen Lenteschool 2019:

 

Mirja Romeijn, moeder van Bas
“Ik wil jullie nog even bedanken voor de fijne Lente School week.
Bastiaan kwam gisteren stralend uit school, zijn reken tempotoets was zo lekker gegaan.
Ik kon mij gewoon niet aan de indruk onttrekken dat jullie daar een grote rol in hebben gespeeld.

Ontzettend fijn, zelfverzekerd en blij, dat was hij.
Maakt mij natuurlijk ook zeer gelukkig.

Was zo leuk ook, hij ging de maandag daarna naar Thom voor de bijles, liep naar een kast pakte wat water en toen zei Thom “ ja, jij weet de weg nu he”?!
Bas knikte hahaaa
Was leuk.”

Fleur
Maandag: “Vandaag gingen we in de ochtend werken en in de middag hebben we een bloesemboom gemaakt, die bestond uit popcorn en papier. Deze boom heeft Vincent van Gogh geschilderd en wij hebben hem na gemaakt op onze eigen manier.”
Dinsdag: “We hebben in de ochtend weer gewerkt aan het werk waar we maandag nog niet klaar mee waren en gingen in de middag weer werken aan de bloesemboom.”
Woensdag: “In de ochtend was het saai, want we hebben alweer gewerkt aan school. Maar in de middag zijn we met het openbaar vervoer naar het Amstelpark gegaan en dat was echt super leuk.”
Donderdag: “In de middag hebben we de aller laatste dingen op onze Vincent van Gogh boom geplakt en waren we eindelijk klaar met het maken van de bloesemboom.”
Vrijdag: “In de middag hebben we een verassing voor de ouders voorbereid en heb ik afscheid genomen van alle kinderen van de Lenteschool.”

Selim
“Ik vond de ochtend heel leuk en vond het knutselen met de juf ook heel leuk. Dinsdag zijn we naar het Amstelpark gegaan en was het buitenspelen met mijn vrienden ook hartstikke leuk.
Het dolhof in het Amstelpark vond ik het leukste op die dag. Het leukste van deze week was het boodschappen doen met mijn vrienden en de juf.”

Jasmina
“We hebben elke ochtend geleerd en aan school gewerkt. We hebben de eerste middag lekkere wafels gegeten. Dinsdag zijn we naar het Amstelpark gegaan. Woensdag hebben we verder gewerkt aan de bloesemboom van Vincent van Gogh. En Verder heb ik bijna elke ochtend aan spelling, woordenschat, rekenen en redactiesommen gewerkt. Ik vond het dolhof in het Amstelpark deze week het leukste van de Lenteschool.”

Yuan
“Ik vond de kleine pizza’s het aller lekkerste wat ik deze week heb gegeten. Het dolhof in het Amstelpark vond ik deze week het leukste om te doen. De glijbaan in de speeltuin vond ik ook heel leuk.”

Franca
“In het pretpark hebben we heel veel leuke dingen gedaan. We hebben vooral veel gespeeld in de speeltuin, maar het grappigste vond ik de struisvogels in het Amstelpark. Op de Lenteschool heb ik ook leuke nieuwe vriendinnen gemaakt. Het eten op de lenteschool was ook erg lekker, we hebben kleine pizza’s gemaakt en opgegeten, maar de wafels waren het lekkerste. De juffen waren heel aardig tegen ons en het maken van de bloesemboom was het leukste om te maken met de juf.”

Bas
“Het leukste van de Lenteschool was het lekkere eten! Het uitje was ook erg leuk en de kinderen waren ook heel erg aardig tegen mij. Het Dolhof in het Amstelpark was super easy en het werk op school was makkelijk. De speeltuin was ook heel erg leuk.”

Malak
“Op de Lenteschool hebben we buiten gespeeld, boodschappen gedaan en eten gemaakt. We zijn ook naar het Amstelpark geweest. We hebben spelletjes uit de kast gedaan en geknutseld.”

Imane
“In het begin van de week was er een stomme ruzie, maar dat hebben we samen met de juf weer opgelost. De Lenteschool is voor de rest heel erg leuk geweest, want we hebben allemaal leuke activiteiten gedaan. We hebben bijvoorbeeld een bloesemboom van Vincent van Gogh na geknutseld. Ik heb ook erg veel van Vincent van Gogh geleerd. De juffen waren ook echt leuk.”

Yue
“Ik vond het dolhof super leuk in het Amstelpark. Juf Henny en juf Anne waren ook super lief tegen mij. De pizza vond ik lekker en de wafels die we zelf hebben gemaakt vond ik heerlijk. Het voetballen en knutselen vond ik het leukste van deze week. Ik ben nu veel beter in begrijpend lezen en rekenen geworden.”

Julia
“Het eten was erg lekker. We hebben wafels en pizza’s gemaakt en opgegeten. Het Amstelpark was ook erg leuk, omdat ik met mijn vriendinnen heb gespeeld en dat was super gezellig. Het dolhof was het leukste om te doen in het Amstelpark. Nu ben ik beter geworden in spelling, rekenen, woordenschat en begrijpend lezen. Hopelijk haal ik nu betere cijfers voor deze vakken op school.
In de speeltuin was het ook heel erg leuk om te spelen.”

Jaizo
“In het Amstelpark hebben we in het dolhof gespeeld en vond ik de varkens op de kinderboerderij het leukste. De speeltuin bij school was ook erg leuk. Daar hebben we gevoetbald.”

Norhan
“De pizza’s die we zelf hebben gemaakt waren echt super lekker. We hebben ook samen met de juf een bloesemboom geknutseld. Ze hadden zelfs een kinderboerderij in het Amstelpark. De varkens en schapen in het Amstelpark vond ik ook erg leuk.”