Ervaringen Herfstschool 2018-2019

Ervaringen Herfstschool 2018:

Adraina
“Op de Herfstschool was ik vaak blij dat kwam vooral, omdat er lekker eten werd gekookt. Natuurlijk heb ik elke ochtend in deze week veel geleerd en gewerkt aan school. Maar het maken van slijm vond ik deze week toch het leukste.”

Anouar
”Ik vond buitenspelen en het koken erg leuk. In de ochtend heb ik rekenen geleerd, daarna hebben we rond de lunch tijd samen met de juffen boodschappen gedaan.
Nadat we de boodschappen hebben gehaald zijn we gaan wafels gaan maken met de juf. De meester en juffen waren trouwens heel erg aardig en lief tegen ons. De meester was alleen wel het leukste, omdat hij goed in voetbal is en normaal heel serieus was.”

Mohammed
”Ik vind meester peter heel lief, omdat hij goed kan uitleggen. Verder vond ik, rekenen, koken, buitenspelen en boodschappen erg leuk.”

Fleur
”Deze week deed ik mee aan de herfstschool. We hebben in de lunch zelf pizza’s gemaakt en natuurlijk ook zelf opgegeten. Het lekkerste vond ik de wafels die we de dag daarna zelf hebben gemaakt, nu gaan ik het over de activiteiten hebben. We hebben rupsjes en heksjes geknutseld, daarna gingen we buiten spelen en een verrassing voor bereiden. We gingen ook takken versieren met allerlei dingetjes. Het leukste vond ik de verrassing voorbereiden voor de ouders. O ja, ik heb vriendinnetjes gemaakt ze heet Adriana en het stomste vond ik het buitenspelen ik deed ook twee keer mee aan de zomerschool de leukste juf was Anne.”

Lina
”Wat ik leuk vond aan de Herfstschool was; wafels maken, buitenspelen, boodschappen doen, koken, herfst knutselen, toneelstuk spelen, spelletjes spelen op de computer en knutselen.”

Esma
“Ik vond het erg leuk op de herfstschool. We hebben heel veel werk gekregen in onze mappen, die we vrijdag helemaal af moesten hebben. Daardoor hoop ik beter te worden op school. Ik heb zelf in de keuken gestaan met mijn vrienden, waar we heerlijke pizza’s hebben gemaakt. De juffen en meesters waren erg lief. Deze dingen hebben we in de herfstschool gedaan; buitenspelen, koken, knutselen en de stikkers. ;)”

Malak
”Deze week was super leuk. Ik heb in deze week veel geleerd en het vooral gezellig gehad. Ik stond ook zelf in de keuken en ik vond het echt super leuk. Samen heb ik met Esma pizza’s gemaakt en het was heerlijk. We hebben ook geknutseld en ik vond de heks/tak knutselen het leukste. De juffen waren ook erg lief tegen mij. Het leukste vond ik; koken, knutselen, de stikkers en kleien.”

Keet
”Het was echt super leuk op de herfstschool. We kregen in de ochtend een map met allemaal werk en je mocht zelf kiezen wat je wilde maken. En de meester en juf liepen rond om je te helpen.
Ik heb veel geleerd, want ik vond het werkwoordelijk gezegde lastig maar nu gelukkig niet meer.
We hebben ook elke middag geluncht. Je mag dan ook zelf koken; het lekkerste vond ik de wafels. In de middag doen we alleen maar leuke dingen. We hebben in de middag ook heksen en herfsttakken geknutseld.
We hebben ook een voorstelling geoefend en opgevoerd en ik was sneeuwwitje. Ik had veel contact met Maumie, Malak, Esma, Fleur en Adriana. De juffen waren ook heel lief en de meester ook.”

Maumie
”Op de Herfstschool vond ik het hartstikke leuk en heb ik ook veel geleerd in deze week. We doen hier leuke activiteiten zoals: koken, knutselen, toneelspelen, kleien en boodschappen doen.
Als je jouw best doet kan je hier ook stikkers krijgen voor je goede werk, ik heb er al best veel. In de werkmap zat veel oefenwerk zoals van: spelling, rekenen, woordenschat en nog veel meer. Alle juffen en meesters zijn heel erg leuk. Ik heb zelf ook in de keuken gestaan, waar ik samen met mijn vrienden heb gekookt. Maar het stomste vond ik boodschappen doen en koken.”